Proleko? 1/98

Pääkirjoitus

Next

Hyvää päivää itse kullekin säädylle. Uusi vuosi on polkaistu vauhdilla käyntiin, ja vaikka ensimmäiset Prodekon tapahtumat ovatkin näyttäneet merkkejä jäsenistön talvihorroksesta, ovat suuremmat tapahtumat keränneet tavalliseen tapaan suuriakin prodekolaisedustuksia. GOOM:illa sateenkaarihaalareita tuntui vilisevän silmissä, eikä Akateemisen Kyykän MM-kisoissakaan tarvinnut kovin kauan ympärilleen vilkuilla kun jostain jo pilkisti tuttu PoRa:n paita tai jokin muu lajimme tunnus.

Kaiken bileilyn keskellä pienoista kutinaa selkäpiissä aiheuttaa viime vuoden alun tapaan muuttoasiat, joihin tämänvuotista ratkaisua ollaan jo nyt saatu odotella viikkokaupalla. Kiltamme suhteet osastoa kohtaan joutuvat varmastikin koetukselle, oli rehtorin päätös millainen hyvänsä.

Emme kuitenkaan lepää laakereillamme odotellessamme lopulllista ratkaisua, vaan Prodeko jatkaa tuttuun tyyliinsä runsaiden aktiviteettien kera. On sitsiä ja puolipitkää, ja mahtuupa joukkoon hieman kultturellinpaakin tekemistä teatteri-illan ja muun vastaavan hauskanpidon merkeissä. Myös TIMES-finaalit lähestyvät mitä pidemmälle kevättä mennään, ja luonnollisesti Prodekon edustusjoukkue on jälleen menestynyt karsinnoissa.

Prolekosta saamme tänä vuonna seurailla TKY-kuulumisia edaattoreideiltamme, jotka varmastikin pitävät meidät hyvin perillä missä mennään milloinkin. Ensimmäiset palat tulevat jo tässä numerossa, joten lukekaahan tarkkaan.

Espoossa 17.2.1998 Sampo Yli-Olli