Proleko? 2/98

Pääkirjoitus

Next

Hei taas! Kuten monet varmastikin muistavat, on Prodeko viime vuosina joutunut kunnostautumaan sille aiemmin melko vieraalla alalla, nimittäin muuttamisessa. Ensin muutto Otakaari 8:aan ja sieltä sitten puolentoista vuoden jälkeen takaisin Otakaari 4:ään. Nyt kun olemme jälleen kotiutuneet alkuperäiseen Ranzuun, on edessä jälleen uusi muutto, tosin nyt vain väliaikainen. Väliaikainen siksi, että siirrymme vain konelafkan remontin alta pois.

Remontin sekä Wapun varmistuminen toi mukanaan sellaisen uhkakuvan, että joudumme viettämään Wapun evakko-kiltahuone tukikohtanamme. Tosin kun remontin alku on jo nyt myöhässä, voisi käydä vielä hyväkin flaksi ja remontti alkaisi niin myöhään että kiltis olisikin käytössämme myös Wappuna. Vetoa en kyllä tällaisen puolesta vielä tässä vaiheessa lähtisi lyömään.

Jos nyt positiivisia puolia lähtee muutosta etsimään, niin kyllähän prodekolaiset ovat kohta jonkinasteisia muutto-ex-perttejä. Joku voisi lisäksi ottaa selvää mikä mahtaa olla muuttamisen maailmanennätys.

Kaikesta huolimatta tilanne näyttää nyt kulkevan killallekin sopivaan suuntaan, kun huhuja Tuta-talon rakentamisesta on alkanut pulpahdella julki. Hurjimmat suunnitelmat kertovat talon olevan valmis kahden vuoden kuluttua eli keväällä 2000. Kävi rakennusaikataulun kanssa miten tahansa, moni nyt opiskeleva lienee mukana vielä kun Lopullinen Muutto tapahtuu. Itse ainakin aion olla.

Espoossa 1.4.1998 Sampo Yli-Olli